Over ons...

Danny Robben V.O.F. is een professioneel schildersbedrijf voor particulieren en bedrijven, met reeds meer dan 15 jaar ervaring in alle binnen- en buitenschilderwerken en schildertechnieken.

 

U kan bij ons terecht voor alle schilderwerken, zoals het schilderen, vernissen of beitsen van uw muren, plafonds en deuren in alle kleuren en kleurtinten, én het plaatsen van moluren en sjablonen. Hiernaast kan u ook bij ons terecht voor uw behangwerk; van gewoon behang tot zware textiel en glasvezelbehang (tasso) in alle maten en kleuren. Uiteraard behoort ook alle buitenschilderwerk mét garantie tot de mogelijkheden.

 

Danny Robben V.O.F. werkt dan ook uitsluitend met gekende kwaliteitsverven. Heeft u interesse in een prijsofferte of kleuradvies, dan kan u ons steeds bellen of mailen voor een afspraak.

 

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. * binnenschilderwerken * buitenschilderwerken * behangwerken * diverse soorten wandafwerkingstechnieken * decoratief schilderwerk * schilderwerk op moeilijke ondergronden * onderhoudsschilderwerken * afwerking van ramen en deuren * kleur- en technisch advies.